Velkommen til Pinocchio Musikk & Drama

Et svingende hus fylt av rytmer, sang og bevegelse!

237_xd0b4306

Barndommen er den tiden hvor mennesket har en direkte kontakt med sin skaperkraft….

Mange av oss mister denne kontakten underveis. Vi vil at «Pinocchio-barna» skal vite at de har skaperkraft og at den kan utvikles og bli en viktig ressurs gjennom hele livet, enten de velger å bli teknikere, byråkrater eller kunstnere.

Barnet er fullt og intensivt deltagende gjennom hele livet med sine erfaringer, sine opplevelser og sine uttrykkk. Sammen med voksne og andre barn spiller deres livs drama ut i lek, musikk, fantasi, bilder og følelser. Gjennom dette samspillet utvider barnet sine erfaringer om seg selv og sin omverden. Det er pedagogens ansvar å lede og skape betingelser for vekst. I praksis vil det si å vite om fasene i barnets utvikling og stimulere barnet til å innta stadig nye utviklingsområder.

For oss er musikk og drama – slik som det også er for barna – uløselig knyttet sammen. Ved å arbeide med drama, teater, musikk, bevegelse, utvikler vi tanker, følelser, fantasi og evne til samarbeid. En stor del av arbeidet er nettopp rettet mot det sosiale. Det vil si individets utvikling i en gruppesammenheng. Barnet bearbeider sitt personlige uttrykksrepertoir, får oppbygget sin selvtillit og tro på at «mitt bidrag også er noe verd». I fortettede opplevelsesøyeblikk lever barnet seg inn i virksomheten med hele seg, både kropp og sjel, og spiller sin kreativitet ut fra sin indre kjerne. På denne måten er pedagogikken basert på innlevelse, medlevelse og utlevelse. 

Les mer om våre Kurs her.

Se video under her der Eldbjørg forteller om starten og visjonen til Pinocchio.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close